Catalogus Alpheios 2017

Alpheios Performance Monitor

Wilt u snel grip op uw organisatie?

Wilt u snel grip op uw organisatie?
Dat geeft rust en vertrouwen, toch? Omgaan met de uitdagingen in de huidige (zorg)wereld is zo eenvoudig nog niet. Probeert u bijvoorbeeld enerzijds kosten te beheersen, of liever nog te reduceren, en anderzijds beleving, kwaliteit en (patiënt)veiligheid een grote rol te laten spelen? Hoe kunt u het beste omgaan met dit soort vraagstukken? Dat begint bij uw eigen organisatie. Hebt u behoefte aan overzicht en inzicht in uw schoonmaakorganisatie? Wilt u op onderbouwde wijze beslissingen nemen over de inrichting van uw organisatie? Of sterker nog: wilt u weten waar u staat ten opzichte van plan en budget? 

Uw houvast voor de toekomst
Samen met een aantal van onze klanten hebben wij de Alpheios Performance Monitor ontwikkeld. Dit is een uniek systeem waarin uw calculatie, taakverdeling en kwaliteitsmetingen in één systeem zijn opgenomen. Met de APM kunt u:

  • ✓ Op continue basis de kwaliteit en efficiency van uw schoonmaakorganisatie overzien 
  • ✓ Op eenvoudige wijze berekenen wat eventuele veranderingen concreet in uren of budget betekenen
  • ✓ Standaard kwaliteitsmetingen (KMS, VSR) of eigen checklists kwaliteitsmetingen digitaal en mobiel (laten) uitvoeren
  • ✓ Vanaf ieder device op ieder moment aan de slag. Uw APM is altijd online en uw data zijn altijd geborgd

Hiermee hebt u een tool in handen waarmee u niet alleen kunt ontwerpen en plannen, maar ook budgetteren, organiseren, uitvoeren, monitoren en beheersen. Alpheios gaat naast u staan om samen als partners deze PDCA-cyclus, als een vliegwiel, in beweging te brengen. Hierbij beschikken wij over de methoden en mensen om u te ondersteunen bij implementatie, of dit zelfs voor u te doen.

Bent u enthousiast geworden over de APM en wilt u meer informatie ontvangen? Klik dan hier.

740x65-tabel-pakketten-apm.png