Over Alpheios

Disclaimer

Alpheios International B.V. heeft met zorg de op deze website getoonde informatie samengesteld. Desondanks kan Alpheios International B.V. niet garanderen dat de betreffende informatie te allen tijde correct en volledig is. Dit geldt ook voor links die direct of indirect aan deze website zijn gekoppeld. Alpheios International B.V. is niet verantwoordelijk voor de inhoud van elke internetpagina die kan worden bezocht via een dergelijke link.  

Alpheios International B.V. behoudt het recht op deze website en kan derhalve veranderingen doorvoeren of aanvullingen doen zonder mededeling vooraf. Door het gebruik van deze site bestaat nooit een contractuele verbintenis. Deze komt ook niet tot stand met Alpheios International B.V. door het opvragen van informatie, advies of diensten van deze strekking.  

Alpheios International B.V. houdt zich niet verantwoordelijk voor bijzondere, incidentele of zwaarwegende schade, inclusief ontbreken van toegankelijkheid en verlies van data, als gevolg van het gebruik van informatie die beschikbaar is op deze website. Alpheios International B.V. geeft geen garantie betreffende de accuratesse van de informatie die het bevat.

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons:

Alpheios International B.V.
In de Cramer 8A
6411 RS Heerlen
T: +31(0)45 - 573 88 88
E: info@alpheios.nl