Catalogus Alpheios 2017
Triple -T
Veiligheidsinformatiebladen
Online bestellen
Over Alpheios

Over Alpheios

Samen zorgen voor een betere performance

Gewoon schoon is niet goed genoeg. Daarom werkt het resultaat van Alpheios dieper door in uw organisatie. Het gaat verder dan uw schone vloeren. Verder dan uw opgeruimde werkplekken. Dat komt doordat wij niet alleen schoonmaakmachines, -middelen en -materialen van uitstekende kwaliteit leveren, maar ook de kennis om daar optimaal mee te werken. Daarnaast zijn onze middelen, materialen en machines in onderlinge samenhang ontwikkeld, waardoor hun afzonderlijke performance versterkt wordt.

Alpheios bereikt een betere schoonmaakperformance bij relaties door een strategisch partnerschap aan te gaan: van advies tot implementatie. Hierdoor wordt het mogelijk op maat afgestemde methoden en systemen te implementeren. Uiteraard voorzien van de beste producten en diensten die wij te bieden hebben. Zodat wij samen met u zorgen voor een betere performance, voor de korte én lange termijn.  De meerwaarde van Alpheios voor uw organisatie komt op drie niveaus tot uiting:

• Als strategisch partner die u adviseert en samen met u implementeert
• Door uitgekiende methoden & systemen voor een optimale prestatie
• Door een volledig assortiment schoonmaakproducten & diensten

Wilt u meer weten over deze gebieden? Klik op ieder van de niveaus voor meer informatie of klik hier voor onze corporate brochure.