Veiligheidsinformatiebladen
Triple -T
Online bestellen
Catalogus Alpheios 2017
Methoden en systemen

Methoden & systemen

Methoden en systemen

De beste manier van werken slim toegepast 
Een voetbalteam met louter individueel getrainde spelers kan geen wedstrijd winnen. Dat geldt ook voor uw mensen. Zonder gezamenlijk spelsysteem, zonder dezelfde uitgangspunten, materialen en instructies presteren uw mensen niet optimaal.

Een logisch geheel
Voor de beste prestaties ontwerpt Alpheios schoonmaakmethoden en -systemen die één geheel vormen, inclusief opleiding en training. We stemmen ze af op de wensen en behoeften van uw organisatie en onderbouwen ze door een solide calculatie. Zodat uw mensen dezelfde taal spreken, dezelfde materialen hebben, op dezelfde manier werken en over dezelfde kennis en vaardigheden beschikken. Kortom: dé manier om de samenwerking te bevorderen, de onderlinge inzetbaarheid te vergroten en de performance van uw organisatie te verhogen.

Een goed schoonmaaksysteem = de juiste methode
Alpheios beheerst een scala aan methoden zoals de microvezelmethode, de single use methode, de traditionele schoonmaakmethode en de duurzaamheidslijn: Vive®. Ook ontwikkelen wij zelf revolutionaire nieuwe methoden, zoals Alpha D3-Fogging®. Een desinfectiemethode waarbij via verneveling complete ruimten gedesinfecteerd worden. Tegen een fractie van de tijd en de kosten, vergeleken met de traditionele desinfectiemethode.

Klik links in het menu op één van de items uit 'Methoden & Systemen' om er meer over te weten te komen. Of neem contact op met Alpheios.