Veiligheidsinformatiebladen
Triple -T
Online bestellen
Catalogus Alpheios 2017
Producten en diensten

Producten en diensten

Producten & Diensten

De markt van schoonmaakmiddelen en -producten is groot. Wij zorgen dat u het overzicht behoudt met een assortiment dat is ontwikkeld vanuit een duidelijke visie. Zo kunt u met vertrouwen een keuze maken die het productniveau ontstijgt. Want naast onze producten ontvangt u ook een goed advies, goede ondersteuning en goede service.

Alpheios levert een compleet assortiment. Met eigen reinigings- en onderhoudsmiddelen, voor alle denkbare toepassingen en kwalitatief hoogwaardige machines van het Zwitserse topmerk Wetrok. En alle benodigde verbruiksgoederen van premium tot budgetvriendelijk. Bestelt u iets bij ons? Dan heeft u dit in 98% van de gevallen binnen 2 werkdagen in huis. 

Wilt u een deel van ons assortiment bekijken? Maak dan een keuze uit de links hieronder. U treft in iedere categorie een deel van het assortiment aan.
• Machines  
• Materialen 
• Reinigingsmiddelen 
• Verbruiksartikelen 
• Alpheios Total Supply

Online bestellen & een goed overzicht van ALLE producten?
U kunt uw vertrouwde Alpheios middelen en materialen 24 uur per dag online bestellen via het Alpheios Easy Ordering System (EOS). EOS is een webbestelsysteem exclusief voor klanten, voor u dus! U heeft 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot ons volledige assortiment. Alle producten zijn voorzien van een foto. Ook vindt u al onze productinformatiebladen en veiligheidsinformatiebladen. Wilt u meer weten, klik hier.

Doordacht samengesteld 
Op de totale kosten van een schoonmaakdienst bedragen de materiaalkosten vaak minder dan vijf procent. Het zijn vooral de personeelskosten die op uw schoonmaakbudget drukken. Daarom kunnen uw materialen het beste gericht zijn op snel, efficiënt en in één keer goed schoonmaken. Dan zullen de prestaties van uw schoonmaakdienst verbeteren, terwijl er geen herstelwerk meer nodig is en periodiek werk niet onverwacht zwaar uitvalt. Op basis van die gedachte stellen we ons totale pakket aan producten en diensten samen.

Compleet
Alpheios levert een compleet assortiment. Met eigen middelen en topkwaliteit machines. En alle benodigde verbruiksgoederen van premium tot budgetvriendelijk.

Betrokken 
U doet altijd rechtstreeks zaken met ons. Alleen wij verkopen Alpheios producten en ook Wetrok producten zijn exclusief via ons verkrijgbaar. Service en onderhoud aan machines gebeurt uitsluitend door onze eigen technische dienst. Op deze manier weten we wat er bij u speelt en kunnen we alle producten specifiek afstemmen op uw situatie.

Voordelig 
Voor onze producten geldt een lage kostprijs in gebruik. Alpheios’ schoonmaakmiddelen hebben zelfs de laagste prijs per liter sop. Onze verbruiksartikelen zijn ontwikkeld om zo snel mogelijk goed schoon te maken. De Wetrok machines die wij leveren zijn kwalitatief hoogwaardig en kennen een lange levensduur met lage afschrijvingen en servicekosten. Service en onderdelen zijn leverbaar tot 10 jaar nadat machines uit het assortiment zijn genomen.

Dichtbij
Onze accountmanagers werken in uw regio en komen graag bij u langs, om op basis van uw situatie u het beste van advies te dienen. Een telefoontje volstaat. Klik in het menu op één van de items uit 'Producten & Diensten' om er meer over te weten te komen. Of neem contact op met Alpheios.