Veiligheidsinformatiebladen
Online bestellen
Catalogus Alpheios 2017
Training

Training & ondersteuning

Training & ondersteuning

Training en Ondersteuning
U wilt dat de schoonmaak tot in de puntjes wordt uitgevoerd? Maar werken uw mensen volgens dezelfde methode, op basis van dezelfde uitgangspunten en met de juiste materialen en instructies? Voor de beste prestaties ontwerpt Alpheios schoonmaakmethoden en -systemen die één geheel vormen, inclusief opleiding en training. Dit bevordert de samenwerking, vergroot de onderlinge inzetbaarheid en verhoogt de performance van uw organisatie.

Het proces
Hoe gaat een opleidings- en begeleidingsproces in zijn werk? Allereerst gaan we uw situatie kritisch bekijken. Zo zien we wat u goed doet en waar het beter kan. Daarna passen wij uw schoonmaakplan aan zodat het werkbaar is in de hele instelling of organisatie. Maar met uw wensen en doelstellingen in het achterhoofd. Door middel van goede instructies en begeleiding worden u en uw medewerkers ondersteund in het werken met het schoonmaaksysteem. Ook behoort het opstarten van een proefafdeling tot de mogelijkheden. Zo wordt het schoonmaaksysteem aan uw praktijk getoetst en raken uw mensen vertrouwd met het systeem.  

Client Support
Om de kwaliteit en de continuïteit te borgen na de invoering, is Alpheios Client Support u graag van dienst. Zij kunnen middels een opleiding de kennis van u en uw medewerkers op peil houden of bijspijkeren waar nodig. Dit kan in ons opleidingscentrum in Heerlen, maar ook op uw locatie. U geeft daarbij aan welke onderwerpen u graag behandeld wilt hebben. Ook kunt u begeleiding krijgen in het maken van werk-/taakomschrijvingen, het lopen van kwaliteitscontrolerondes of het instrueren van uw medewerkers. De medewerkers van Alpheios Client Support hebben de kennis en ervaring in huis om mensen van verschillende leeftijdscategorieën en opleidingsniveaus te instrueren, te begeleiden en te motiveren.  Meer weten over de opleidingsmogelijkheden van Alpheios, neem dan contact met ons op. 


E-learning Vaktechnische opleidingen Vormende opleidingen Andere services