Veiligheidsinformatiebladen
Online bestellen
Catalogus Alpheios 2017
Vloerenprogramma

Vloerenprogramma

Vloerenprogramma

Met advies op maat, opleidingen om uw kwaliteit te borgen, een aantal methoden van strippen en polymeren/conserveren en een grote range van producten, biedt Alpheios een compleet vloerenprogramma.

Cyclisch strippen 
Volledig strippen en polymeren wordt vaak de schoonheidsprijs gegund, maar is niet in elke situatie noodzakelijk. Niet alle ruimtes worden bijvoorbeeld even intensief gebruikt. Alpheios heeft daarom ook een topstripmethode. Hiermee bespaart u tijd, materiaal en kosten. Ook lijdt uw vloer minder. Tegelijkertijd zien we in de praktijk vaak dat enkel topstrippen op termijn leidt tot problemen met laagopbouw van polymeren. Goed vloeronderhoud bestaat daarom uit een combinatie van een aantal keren topstrippen, gevolgd door volledig strippen. Dit geeft de juiste balans tussen kostenbesparing, snelheid en een vloer in topconditie. We noemen deze totaalmethode: cyclisch strippen.  

Opleiding
De kracht van goed schoonmaken zit in goed opgeleide medewerkers die de benodigde methoden echt beheersen. Alpheios heeft daarom een opleidingsmodule. Hierin leren en/of verbeteren uw mensen de fijne kneepjes van het strippen en polymeren.
Zowel het volledig strippen als het topstrippen en cyclisch strippen worden behandeld. Zo worden overbodige of onjuiste handelingen vermeden.  

Samengevat biedt het Alpheios Vloerenprogramma u:
  • Advies en ondersteuning op maat 
  • Analyse op locatie en gefinetuned advies waar nodig
  • Opleiding (indien gewenst op locatie)
  • Productassortiment dat geschikt is voor alle soorten vloeren
  • Eenschijfsmachines (Wetrok Monomatic) met maximaal gebruiksgemak, optimale stabiliteit en een aantrekkelijke prijs
  • Cyclisch onderhoudsprogramma (zowel topstrippen als volledig strippen) waardoor u voor jaren weet waar u aan toe bent 
  • Diverse aanvullende materialen, afhankelijk van het vloertype

Met het Alpheios Vloerenprogramma realiseert u een maximale levensduur van uw vloer, maar in veel gevallen ook kosten- en tijdsbesparing. Bent u geïnteresseerd in het Alpheios Vloerenprogramma, neem dan contact op met Alpheios of bel met 045 - 573 88 88.