Online bestellen
Veiligheidsinformatiebladen
Catalogus Alpheios 2017
Machines

Machines

Machines

Alpheios levert kwalitatief hoogwaardige machines van het Zwiterse topmerk Wetrok. Alpheios is exclusieve partner van Wetrok in de Benelux. Wetrok machines worden gekenmerkt door absolute topkwaliteit, zeer lage total cost of ownership, lage onderhoudkosten, uitgebreide garantie. Tevens blinken ze uit in duurzaamheid, bedieningsgemak en veiligheid. Uiteraard kunt u bij Alpheios een onderhoudsabonnement inclusief de veiligheidsnorm NEN 3140 afsluiten voor uw (niet) Wetrok machine.  

Kies uit onderstaande links voor meer informatie over onze machines en bijbehorende verbruiksmaterialen of neem dan contact op met Alpheios. 


Eenschijfsmachines 
Een nieuwe serie geavanceerde, eenschijfsmachines voor het dagelijks en periodiek onderhoud van uw vloer. U heeft hierbij de keuze uit diverse machinetypes die met behulp van een groot assortiment verbruiksartikelen en toebehoren perfect kunnen worden uitgerust voor al uw vloertoepassingen.

Brushboy 
Monomatic LS  
Monomatic I  
Monomatic DS  
Monomatic HS  
Monomatic US 

Stofzuigers
De Wetrok stofzuigers beantwoorden volledig aan wensen en eisen van de markt van vandaag en morgen, hebben een hoog zuigvermogen, zijn ergonomisch en robuust geconstrueerd, geluidsarm en handig in gebruik. Het uitgebreide assortiment toebehoren maakt het toepassingsgebied bijna onbeperkt. 

Durovac
Monovac Comfort
Scuba
Karpawel 36 Plus / 46 Plus     

Stof-/waterzuigers 
Alpheios heeft een brede range stof-/waterzuigers. De stof-/waterzuigers kunnen in een handomdraai worden omgetoverd van stof- naar waterzuiger voor het grote en het kleine werk. Het uitgebreide assortiment toebehoren maakt de machines geschikt voor een zeer ruime inzet. 

Twinvac 18  
Twinvac 25  
Duovac 34  
Duovac 50  
Silento 5000/50  
PermaVac S-5000 PRO 

Tapijtreinigingsmachines  
Een tapijtreinigingsmachine uit de Extravac-serie is het ideale sproei-/extractieapparaat voor een grondige dieptereiniging. Maar, deze kan ook uitstekend worden gebruikt voor (plaatselijke) vlekverwijdering. Door de uitgebreide range aan toebehoren zijn de Extravacs breed inzetbaar voor de het reinigen van meubels, wanden, harde en elastische vloeren. Ze zijn daarnaast duurzaam, ergonomisch, veilig en gemakkelijk te onderhouden. 

Extravac 280  
Extravac 400 

Schrob-/zuigmachines 
De Wetrok schrobzuigmachine range is zeer uitgebreid en afgestemd op de toepassingen bij de klant. U kunt kiezen voor een kleine machine zonder aandrijving maar ook voor een luxe opzitter van alle gemakken voorzien. Het uitgebreide assortiment toebehoren maakt de machines geschikt voor alle vloersoorten en ruimtes. 

Discomatic Samba XT     
Discomatic Mambo / Mambo E
Sprinter 
Discomatic Tango
Duomatic Esprit
Drivematic Delight
Duomatic Intense
Duomatic Impulse
Duomatic Endurer


Veegmachines
Alpheios heeft een afgestemd pakket veegmachines voor het dagelijks of periodiek reinigen van uw vloeren zowel binnen als buitenshuis.
U kunt kiezen tussen een kleine manueel aangedreven machine of een uitgebreidere elektrisch aangedreven machine voor het grotere werk.

Speedmatic Twister
Turbo Sweep 770