Triple -T
Veiligheidsinformatiebladen
Catalogus Alpheios 2017
Online bestellen
Materialen

Materialen

Materialen

De materialen van Alpheios zijn de basis voor onze uitgekiende methoden en systemen. Of het nu modulaire werkwagens zijn of robuuste rolemmercominaties, microvezelmaterialen of artikelen voor eenmalig gebruik. Elke situatie behoeft maatwerk en kwalitatief hoogwaardig materiaal. Laat u wegwijs maken in het aanbod materialen en werkwagens van Alpheios.

Materiaalwagens
Functionaliteit en ergonomie worden gecombineerd in het assortiment materiaalwagens van Alpheios. De modulaire systemen maken het mogelijk de ideale materiaalwagen voor u samen te stellen. Gericht op uw specifieke schoonmaaktaken om efficiënt en resultaatgericht te kunnen reinigen.
Uw Alpheios-contactpersoon geeft u graag advies over welke systeem én uitvoering het best aan uw behoeften voldoet.   

Triple-T Trolley

Smartcar

Mop- en stofwissystemen
Of nu wordt gewerkt met het dubbele emmersysteem, met vlakmoppen, strengenmoppen, microvezeldoeken of juist enkel stofwissen, Alpheios biedt u altijd het passende, professionele mop- en stofwisgereedschap. Kenmerkend is het gebruik van hoogwaardig materiaal. Bijvoorbeeld RVS en robuust kunststof dat zijn kleur behoudt en bestand is tegen chemicaliën. Allemaal basisvoorwaarden voor een lange levensduur. 

Socar
Wet-Car
Balit Varifix