Veiligheidsinformatiebladen
Online bestellen
Catalogus Alpheios 2017
Machines

Twinvac 18

Twinvac 18

Twinvac 18
Waterzuiger met kunststof ketel en een nuttige inhoud van 18 liter.

Economisch:
De uitgekiende constructie voorzien van moderne kwaliteitsmotoren zorgen ervoor dat de Twinvac 18 u ook in de zwaarste omstandigheden niet in de steek laat. Daarbij is de Twinvac 18 universeel inzetbaar: u kunt er zowel mee stofzuigen als waterzuigen en is tevens het ideale hulpmiddel bij het schrobben van vloeren met de eenschijfsmachine. De machine is dankzij het gebruik van slag- en stootbestendig kunststof gebouwd voor een lange levensduur.  

Ergonomisch:
De zwenkwielen vooraan en de grote transportwielen achteraan zorgen voor een grote stabiliteit waardoor makkelijker met de machine kan worden gewerkt. Ook het ledigen van de watertank vergt nauwelijks lichamelijke inspanning. Een verwisselbaar filter zorgt tevens voor de reiniging van de uitgeblazen lucht.

Veilig:
De motor van de Twinvac 18 wordt afzonderlijk gekoeld. Ook is de motor via het gepatenteerde Wetrok-vlottersysteem beveiligd tegen schade door schuim of water.

Eenvoudig in onderhoud:
De robuuste constructie, de gebruikte materialen en de dubbel geïsoleerde, onderhoudsarme motor zijn gericht op jarenlang ongestoord dagelijks gebruik. De afwerking zorgt ervoor dat de buitenzijde van de machine makkelijk kan worden schoongemaakt. 

Klik hier voor het productinformatieblad
Klik hier voor de gebruiksaanwijzing