Veiligheidsinformatiebladen
Online bestellen
Catalogus Alpheios 2017
Machines

Duovac 34

Duovac 34

Duovac 34
Waterzuiger met kiepbare roestvrijstalen ketel en een nuttige inhoud van 34 liter.

De Wetrok stof-/waterzuiger Duovac 34 is berekend op gebruik onder de zwaarste omstandigheden. De machine zuigt zowel stof als water en kan dankzij een uitgebreide serie toebehoren worden aangepast aan elke taak of situatie.
De Wetrok Duovac 34 is een onmisbare hulp als er wordt geschrobd met eenschijfsmachines.

Economisch:
De Wetrok Duovac 34 is gemaakt van RVS en slag- en stootbestendig kunststof. De motor wordt afzonderlijk gekoeld en beschermd tegen schade door spatwater. Het gepatenteerd Wetrok-vlottersysteem voorkomt dat schuim of water in het motorhuis dringen. Voor deze machine is een Vacumat zuigmondstuk leverbaar voor snel en moeiteloos werken op grote oppervlakken.

Ergonomisch:
Het zware werk met vloertrekkers, dweilen en moppen is dankzij de Wetrok Duovac 34 verleden tijd. Werken met deze machine is gemakkelijk. Het ledigen van de stof-/waterzuiger gaat zonder inspanning omdat de ketel kantelbaar is. 

Veilig:
De grote transportwielen zorgen dat de Wetrok Duovac 34 stabiel staat en gemakkelijk kan worden verplaatst.  Eenvoudig in onderhoud: Gebruik van hoogwaardige materialen en robuuste componenten dragen niet alleen bij aan een lange levensduur van de machine maar beperken ook de behoefte aan onderhoud. De afwerking zorgt ervoor dat de machine makkelijk kan worden schoongemaakt.

Klik hier voor het productinformatieblad
Klik hier voor de gebruiksaanwijzing