Catalogus Alpheios 2017
Veiligheidsinformatiebladen
Online bestellen
Machines

Silento 5000/50

Silento 5000/50

Silento 5000 50
Waterzuiger met kiepbare roestvrijstalen ketel en een nuttige inhoud van 50 liter.

Economisch:
De Wetrok stof-/waterzuiger Silento 5000/50 is uitgerust met een sterke motor voor een betrouwbare capaciteit onder de zwaarste omstandigheden. Een maximale inzetbaarheid wordt dankzij het grote assortiment toebehoren mogelijk. De machine is vervaardigd van RVS en daardoor berekend op zware inzet en een lange levensduur.

Ergonomisch:
De Silento 5000/50 is gebouwd voor het grotere werk en is enorm makkelijk te hanteren. Dit is mogelijk dankzij het robuuste onderstel voorzien van grote transportwielen. Voor de Silento 5000/50 is een Vacumat zuigmondstuk beschikbaar waarmee snel en moeiteloos grote oppervlakken kunnen worden drooggezogen. Het ledigen van de stof- /waterzuiger gaat zonder inspanning omdat de ketel kantelbaar is.  

Veilig:
De motor van de Wetrok stof-/waterzuigers Silento 5000/50 is beveiligd tot de klasse I, hetgeen garant staat voor een extra beveiliging bij het werken in een natte omgeving. Het gepatenteerd Wetrok-vlottersysteem voorkomt dat schuim en vloeistof de motoren beschadigen. 

Eenvoudig in onderhoud:
Dankzij het gebruik van hoogwaardige componenten en een doordachte constructie is het onderhoud beperkt en zijn werkzaamheden eenvoudig uit te voeren. De buitenafwerking zorgt ervoor dat de machine gemakkelijk is schoon te maken.

Klik hier voor het productinformatieblad