Online bestellen
Veiligheidsinformatiebladen
Catalogus Alpheios 2017
Machines

Extravac 280

Extravac 280

Extravac 280
Sproei-/extractiemachine met membraantank van 28 liter, voor kleine en middelgrote ruimten.

Naast stofzuigen en het verwijderen van vlekken vraagt tapijt om een grondige dieptereiniging. De Extravac 280 sproei-/extractiemachine is het perfecte hulpmiddel voor deze reiniging maar is ook geschikt voor vlekverwijdering en als stand-by machine voor eventuele calamiteiten.   

Economisch:
Een groot aantal toebehoren maakt de Wetrok Extravac 280 breed inzetbaar voor de reiniging van meubels, wanden en harde en elastische vloeren. De Extravac 280 is voorzien van onderhoudsarme motoren en pompen voor een lange, probleemloze levensduur.  

Ergonomisch:
Aan alles is te merken dat de Extravac 280 bestemd is voor intensief gebruik. De machine is robuust en toch handig in gebruik. De membraantank zorgt voor een optimale benutting van de capaciteit terwijl de volle tank toch gemakkelijk geledigd kan worden. De zwenkwielen zorgen ervoor dat de machine zich makkelijk verplaatst terwijl de sproei-/zuigbuis prettig in de hand ligt. Tevens bevinden alle bedieningselementen zich binnen handbereik.

Veilig:
De vuilwatertank is uitgerust met een elektronisch vlottersysteem dat voorkomt dat schuim en water de motoren beschadigen. Vensters op zowel de vuilwater- als de schoonwatertank geven de gebruiker zicht op de inhoud en de resterende werktijd. De machine is volledig gesloten waardoor vuil niet in het motor- en pompcompartiment kan binnendringen. 

Eenvoudig in onderhoud:
De buitenkant van de machine is makkelijk en snel schoon te maken. Ook dat helpt kosten te besparen en zorgt voor een grote inzetbaarheid. 

Klik hier voor het productinformatieblad
Klik hier voor de gebruiksaanwijzing