Veiligheidsinformatiebladen
Online bestellen
Catalogus Alpheios 2017
Machines

Extravac 400

Extravac 400

Extravac 400
Sproei-/extractiemachine met een schoonwatertank van 35 liter, voor middelgrote en grote ruimten.

Naast stofzuigen en het verwijderen van vlekken vraagt tapijt om een grondige dieptereiniging. De Extravac 400 sproei-/extractiemachine is het perfecte hulpmiddel voor deze reiniging maar is ook geschikt voor vlekverwijdering en als stand-by machine voor eventuele calamiteiten.

 

Economisch:
Een groot aantal toebehoren maakt de Wetrok Extravac 400 breed inzetbaar voor de reiniging van meubels, wanden en harde en elastische vloeren. De Extravac 400 is voorzien van onderhoudsarme motoren en pompen voor een lange, probleemloze levensduur, terwijl de sproeidruk bij deze machine traploos kan worden geregeld.  

Ergonomisch:
Aan alles is te merken dat de Extravac 400 bestemd is voor intensief gebruik. De machine is robuust en toch handig in gebruik. De grote schoonwatertank van 35 liter heeft een grote vulopening en kan gemakkelijk geledigd worden. Twee grote transportwielen aan de achterzijde en de twee zwenkwielen aan de voorzijde zorgen ervoor dat de machine zich makkelijk verplaatst terwijl de sproei-/zuigbuis prettig in de hand ligt. Tevens bevinden alle bedieningselementen zich binnen handbereik.

Veilig:
De vuilwatertank is uitgerust met een vlottersysteem dat voorkomt dat schuim en water de motoren beschadigen. De gebruiker heeft uitstekend zicht op de inhoud van de tanks en de resterende werktijd. De machine is volledig gesloten waardoor vuil niet in het motor- en pompcompartiment kan binnendringen. 

Eenvoudig in onderhoud:
De buitenkant van de machine is makkelijk en snel schoon te maken. Ook dat helpt kosten te besparen en zorgt voor een grote inzetbaarheid. 

Klik hier voor het productinformatieblad
Klik hier voor de gebruiksaanwijzing