Catalogus Alpheios 2017
Veiligheidsinformatiebladen
Online bestellen
Machines

Speedmatic Twister

Speedmatic Twister

Speedmatic Twister
De Wetrok Speedmatic Twister is dé opvolger van de Kerwit A55 B. Met deze nieuwe Speedmatic Twister zet Wetrok, in samenwerking met Alpheios, een nieuwe veegmachine neer die voldoet aan de wensen en eisen van vandaag én morgen.

Kenmerken
De Speedmatic Twister heeft een werkbreedte van 780 mm, is compact, zeer wendbaar en reinigt als een wervelwind! Ondanks zijn lage gewicht, is deze veegmachine erg compleet met o.a. een ingebouwde lader.

De onderhoudsvrije batterij drijft de zijborstel, borstelwals en het afzuigsysteem aan én levert de energie voor de aandrijving. Door zijn compact robuuste bouwvorm, hoge zuigkracht en laag energieverbruik worden de inzetduur en reinigingskwaliteit vergroot. Dit totale plaatje maakt de Speedmatic Twister uitermate geschikt voor het reinigen van bijvoorbeeld grote oppervlakken harde vloeren en tapijtvloeren, met weinig inspanning en hoge productiviteit. Tevens werkt de Speedmatic Twister geluidsarm dankzij het gebruik van batterijen.

Topkwaliteit en veiligheid
De Speedmatic Twister is zorgvuldig getest en voldoet aan de hoogste eisen, volgens de EG- richtlijnen, op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Ook deze Wetrok machine staat voor een lange levensduur en lage onderhoudskosten.

Compleet
De Speedmatic Twister wordt compleet geleverd met ingebouwde batterijlader en deze standaardtoebehoren: cilinder borstel PPL, zijborstel PPL en polyester filterset. Daarnaast zijn deze extra toebehoren beschikbaar:
- Tapijtreinigingset, bestaande uit: een cilinderborstel van natuurvezel, een rubberen zuigflappenset
   (4 st.) en een speciaal stoffilterset van papier, speciaal ontworpen voor het reinigen van tapijt.
- Zijborstel PPL–staal: voor gebruik op grovere vloeren (meer slijtvast). 

Klik hier voor het productinformatieblad
Klik hier voor de gebruiksaanwijzing