Online bestellen
Veiligheidsinformatiebladen
Catalogus Alpheios 2017
Machines

Turbo Sweep 770

Last van de vallende bladeren? De Turbo Sweep 770 is de oplossing!

Turbo Sweep 770
De Wetrok Turbo Sweep is dé opvolger van de Wetrok Florboy. Met deze nieuwe Turbo Sweep zet Wetrok, in samenwerking met Alpheios, een nieuwe veegmachinetechnologie neer die voldoet aan de wensen en eisen van vandaag én morgen. Zo is de Turbo Sweep de oplossing voor het manueel vegen van grof en fijn vuil van oppervlakken groter dan 200 m2. Het Turbo Sweeping System zorgt voor een perfecte veegkwaliteit in zijn klasse, waardoor het opvegen van grover vuil zoals bladeren, blikjes en plastic flesjes geen enkel probleem is.

De bouwvorm, het gewicht en de handig opklapbare duwbeugel maken het niet alleen mogelijk om de veegmachine eenvoudig ergonomisch te transporteren, maar ook ruimtebesparend op te bergen.

Kortom, met de Wetrok Turbo Sweep 770 heeft u een ergonomische en tijdsbesparende manuele veegmachine voor grote en kleine oppervlakken; zowel binnen als buiten.

Topkwaliteit en veiligheid
De Turbo Sweep is zorgvuldig getest en voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Ook deze Wetrok machine staat voor een lange levensduur en lage onderhoudskosten. Daarnaast ontvangt u bij aankoop van de machine 2 jaar volledige garantie en 4 jaar garantie op de borstels.

Compleet
De Turbo Sweep 770 wordt gebruiksklaar geleverd met standaardtoebehoren, namelijk: 2 stuks zijborstels en een cilinderborstel van polyamide.

Klik hier voor het productinformatieblad
Klik hier voor de gebruiksaanwijzing