Veiligheidsinformatiebladen
Online bestellen
Catalogus Alpheios 2017
Machines

Discomatic Tango

Discomatic Tango

Discomatic Tango
De Wetrok Discomatic Tango is de kleinste schrob-/zuigmachine uit het assortiment van Alpheios. Het is de eerste schrob-/zuigmachine met Lithium-ion batterij, 2 borstels of meeneemschijven én die in alle richtingen droogzuigt. Het resultaat is minstens vergelijkbaar met de grotere machines uit het assortiment.
Met de Discomatic Tango beantwoordt Wetrok, in samenwerking met Alpheios, aan de wensen van de gebruiker van nu en morgen. Zeker met betrekking tot tijds- en kostenbesparing; de Discomatic Tango is een optimale vervanging van handmatig moppen.

Deze robuuste, maar compacte schrob-/zuigmachine is de enige in zijn soort die voorzien is van twee direct werkende zuigmonden. Eén beweegbare zuigmond achter de borstels - voor het perfect droogzuigen - ook tijdens het maken van bochten. En een vaste zuigmond vóór de borstels voor het perfect droogzuigen bij achterwaartse bewegingen. Deze constructie maakt het mogelijk om bijvoorbeeld onder tafels en banken in één beweging te reinigen én droog te zuigen.

De ergonomisch instelbare hendel, het eenvoudig te bedienen paneel en de wendbaarheid van de Discomatic Tango maken inzet van de machine eenvoudig.

De nieuwe Lithium-ion batterijtechnologie maakt het mogelijk anderhalf keer langer met de machine te werken en drie keer sneller te laden. Hierdoor krijgt u dus meer reinigingstijd voor uw geld! Tevens gaat deze Lithium-ion batterij twee keer langer mee dan een traditionele batterij.

De twee afneembare tanks maken het vullen en het legen op iedere locatie mogelijk!
Door de compacte bouw, het lage gewicht en de mogelijkheid om de bedieningshendel geheel weg te klappen is vervoeren en opbergen van de machine eenvoudig en ruimtebesparend.

Klik hier voor het productinformatieblad
Klik hier voor de gebruiksaanwijzing
Klik hier voor de dagelijkse reinigingskaart