Catalogus Alpheios 2017
Machines

Discomatic Mambo/Mambo E

Discomatic Mambo / Mambo E

Discomatic Mambo
Compacte krachtpatser voor het reinigen van kleine en middelgrote ruimtes. Met de Discomatic Mambo heeft Wetrok bewezen dat reinigingskwaliteit en compacte bouwwijze perfect samen gaan. De nieuwe Discomatic Mambo combineert reinigingskracht en reinigingstijd met wendbaarheid en ergonomische en eenvoudige bediening. De eerste compacte 30 liter schrob-/zuigmachine voorzien van lithium-ion techniek.  

Tevens is de Discomatic Mambo verkrijgbaar als E uitvoering met kabelaansluiting op het 230V lichtnet. Kiest u voor de Mambo E met kabelaansluiting op het 230V lichtnet, dan beschikt u over een onbeperkte inzetduur.


De Discomatic Mambo is een compacte volwaardige schrob-/ zuigmachine voor het reinigen van kleine en middelgrote druk bezette oppervlakten. Het is de eerste 30 liter schrob-/zuigmachine met lithium-ion batterij, 2 borstels of meeneemschijven én een droog-/zuigresultaat minstens gelijk aan de grotere machines uit het assortiment. Klein qua afmeting, groot in prestatie. 

De nieuwe Lithium-ion batterijentechniek maakt het mogelijk minstens anderhalf keer langer met de machine te werken. En drie keer sneller te laden. Hierdoor krijgt u dus meer reinigingstijd voor uw geld! Tevens gaat deze Lithium-ion batterij twee keer langer mee dan een traditionele batterij. Door de compacte bouw, het lage gewicht, de mogelijkheid om de bedieningshendel geheel weg te klappen en het extra transportwiel, is vervoeren en opbergen van de machine eenvoudig en ruimtebesparend. De standaard ingebouwde waterpomp zorgt altijd voor een juist afgestemd waterverbruik in combinatie met de chemie. Als optie kan de machine worden uitgerust met een volledig geïntegreerd doseersysteem. 

Klik hier voor het productinformatieblad.
Klik hier voor de gebruiksaanwijzing Mambo
Klik hier voor de gebruiksaanwijzing Mambo E
Klik hier voor de dagelijkse reinigingskaart
Klik hier voor de Quick Start Guide