1Use Wet Mop 3-laags

123747
Beschrijving

De Wet Mop 3L is uitermate geschikt voor een snelle en efficiënte vloerreiniging van bijvoorbeeld patiëntenkamers, sanitaire ruimtes of cleanrooms. Goed inzetbaar op het moment dat hygiëne een hoofdrol speelt, er is namelijk geen kans op kruisbesmetting, omdat de mop weggegooid wordt na gebruik.

Door zijn unieke ontwerp kan de mop zelfs gebruikt worden voor antislipoppervlakken. Hij kan bevestigd worden aan een velcroframe door middel van een microvelcro zool. Geschikt voor een oppervlakte van 15-20 m2.


De mop is zeer gebruiksvriendelijk, omdat deze reeds is voorbevochtigd. Dit heeft als resultaat dat de Wet Mop 3L zeer eenvoudig te gebruiken is, tijdwinst oplevert en het schoonmaakresultaat verbetert.

De ideale oplossing voor een effectieve reiniging van de vloer. Het opgenomen vuil wordt opgezogen en vastgehouden in de mop. De gecontroleerde afgifte en absorptie van reinigingsmiddel zorgen ervoor dat de vloer niet lang nat blijft en snel en streeploos opdroogt. Ready-to-use.


De mop bestaat uit 3 lagen.

  • De speciaal samengestelde blauwe polyester laag vangt het vuil in de specifieke, opengewerkte structuur.
  • De middelste laag geeft het reinigingsmiddel geleidelijk aan af en absorbeert het opgenomen vuil.
  • De bovenste laag bestaat uit een barrièrefolie ter bescherming van de padzool en de microvelcro zool. Tevens zorgt deze laag ervoor dat het vocht op gelijkmatige wijze uit de mop wordt verdeeld.
Productspecificaties
Product
Merk
Alpheios
Kwaliteit
Premium Assortiment
Besteleenheid
Pak à 10 stuks
Algemeen
Kleurcodering aanpasbaar
Nee
Disposable
Ja
Kleur
Wit
Vorm
Rechthoek
Afmetingen en gewicht
Breedte
13,0 cm
Lengte
45,0 cm
Gebruik en toepassing
Ready-to-use
Ja

Toebehoren

Recent bezochte artikelen

Bekijk alles