Corona & vertraagde leveringen: Door een uitzonderlijke verhoging in het aantal bestellingen vanwege het coronavirus, lopen onze leveringen momenteel vertragingen op tot 4 werkdagen. Wij streven ernaar om de vertraging voor u te beperken en alsnog zo snel mogelijk te leveren.

Incomplete leveringen DHL: 
steeds vaker krijgen we de melding dat DHL niet alle pakketten in één keer levert. In de meeste gevallen wordt de rest van de bestelling de volgende werkdag geleverd. Is het de volgende werkdag niet geleverd? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

Triple-T Ethades 6 x 1 l

115201
82,19
Beschrijving

Krachtig ready-to-use desinfectiemiddel dat bacteriën en gisten in een handomdraai verwijdert. Het is een snel en effectief middel dat gebruikt wordt voor handdesinfectie en het desinfecteren van oppervlakken. Binnen 30 seconden zijn de bacteriën verwijderd. Naspoelen is niet nodig (14065N).
Het toepassingsgebied van Triple-T Ethades is zeer breed. Ziekenhuizen, verpleeginrichtingen, de voedingsindustrie… Dit is maar een greep uit de markt die intensief gebruik maakt van dit product. De verklaring voor de brede inzetbaarheid van Triple-T Ethades is dat dit middel de beschikking heeft over een toelating voor zowel PT01, PT02 als PT04.
Dit betekent dat het gebruikt wordt voor het desinfecteren van de menselijke huid, oppervlakken, materialen, uitrusting en meubilair. Daarnaast is het product uitermate geschikt voor de desinfectie van houders, eet- en drinkgerei en oppervlakken voor de productie, het vervoer, de opslag of consumptie van voedingsmiddelen voor mens en dier. Het middel is met name bestemd voor het behandelen van kleine oppervlakken (maximaal 0,5 m2). pH-waarde: 7,0.


Triple-T is een nieuw schoonmaaksysteem dat staat voor prettiger, veiliger en efficiënter schoonmaken. Vaklieden verdienen de beste materialen en professionele middelen die hun werk prettiger maken. Én een optimaal resultaat leveren. Door de slimme inzet van middelen en tools is Triple-T in alle opzichten duurzaam voor mens en milieu.


Gebruik biociden veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
Documenten
Productspecificaties
Product
Merk
Alpheios
Besteleenheid
Doos à 6 stuks
Algemeen
pH-waarde
7
Kleur
Transparant
Geur
Alcohol
Afmetingen en gewicht
Inhoud
1,0 l
Gebruik en toepassing
Dosering
puur
Toelatingsnummer
14065N
Ready-to-use
Ja
Geleverd met spraykop
Ja
Inwerktijd
30,0 s
Afdodingsspectrum
Bacteriën, Gisten

Toebehoren

Recent bezochte artikelen

Bekijk alles