Triple-T Sanitary 16 x 500 ml

114189
Beschrijving
Ready-to-use sanitairreiniger in sprayflacon met Ecolabel en Cradle to Cradle Gold certificaat. Wordt geleverd zonder trigger.

Triple-T Sanitary is een gebruiksklaar dagelijks reinigingsmiddel met een frisse geur voor de reiniging van uw gehele sanitair. Verwijdert kalksluier en kalkzeep. Voorkomt kalkopbouw.

Triple-T Sanitary is veilig voor de gebruiker en daardoor bij uitstek geschikt als dagelijkse sanitairreiniger. Gebruiksvriendelijk, snel en veelzijdig toe te passen. Door de specifieke samenstelling heeft Triple-T Sanitary een zogenaamd ‘sheeting-effect’ waardoor oppervlakken minder snel herbevuild worden en snel en streepvrij opdrogen. Geeft een stralend schoon en glanzend oppervlak zonder naspoelen of nadrogen. Reinigt effectief en draagt daarmee bij aan een kostenefficiënte dagelijkse schoonmaak. pH-waarde puur: 3,0 - 3,5.


Triple-T is een nieuw schoonmaaksysteem dat staat voor prettiger, veiliger en efficiënter schoonmaken. Vaklieden verdienen de beste materialen en professionele middelen die hun werk prettiger maken. Én een optimaal resultaat leveren. De methode van Triple-T werkt met middelen die voorzien zijn van het Europees Ecolabel en Cradle to Cradle Gold certificaat. Door de slimme inzet van middelen en tools is Triple-T in alle opzichten duurzaam voor mens en milieu.

Documenten
Productspecificaties
Product
Merk
Alpheios
Besteleenheid
Doos à 16 stuks
Algemeen
pH-waarde
3
Kleur
Rood
Geur
Geparfumeerd
Certificering
Cradle to Cradle Gold
Ecolabel
Afmetingen en gewicht
Inhoud
0,5 l
Gebruik en toepassing
Dosering
puur
Ready-to-use
Ja

Toebehoren

Ook interessant voor u

Recent bezochte artikelen

Bekijk alles