Corona & vertraagde leveringen: Door een uitzonderlijke verhoging in het aantal bestellingen vanwege het coronavirus, lopen onze leveringen momenteel vertragingen op tot 4 werkdagen. Wij streven ernaar om de vertraging voor u te beperken en alsnog zo snel mogelijk te leveren.

Triple-T Floor 16 x 500 ml

121004
78,46
Beschrijving

Vloerreinigingsmiddel in sprayflacon met Ecolabel en Cradle to Cradle Gold certificaat. Wordt geleverd zonder trigger.

Triple-T Floor is zwakschuimend, vetoplossend en heeft een frisse geur. Efficiënt in gebruik dankzij uitstekend reinigingsresultaat bij lage dosering. Door de milde samenstelling is Triple-T Floor veilig voor de gebruiker. Daarnaast gebruiksvriendelijk en veelzijdig toe te passen op alle waterbestendige vloeren met of zonder polymeer- of wasbeschermlagen. Goed te combineren met microvezel vloerreiniging. pH-waarde puur: 6,5.


Triple-T is een nieuw schoonmaaksysteem dat staat voor prettiger, veiliger en efficiënter schoonmaken. Vaklieden verdienen de beste materialen en professionele middelen die hun werk prettiger maken. Én een optimaal resultaat leveren. De methode van Triple-T werkt met middelen die voorzien zijn van het Europees Ecolabel en Cradle to Cradle Gold certificaat. Door de slimme inzet van middelen en tools is Triple-T in alle opzichten duurzaam voor mens en milieu.

Documenten
Productspecificaties
Product
Merk
Alpheios
Besteleenheid
Doos à 16 stuks
Algemeen
pH-waarde
6.5
Kleur
Transparant
Geur
Geparfumeerd
Certificering
Cradle to Cradle Gold
Ecolabel
Afmetingen en gewicht
Inhoud
0,5 l
Gebruik en toepassing
Dosering
1 à 2x sprayen per 1 liter water, afhankelijk van de vervuiling (1x sprayen = 1 ml)
Ready-to-use
Nee
Geleverd met spraykop
Nee

Toebehoren

Recent bezochte artikelen

Bekijk alles