Vive Floor 10 x 1 l ABIPAC

114192
Beschrijving
Ecologisch verantwoorde, neutrale vloerreiniger voor het dagelijks verwijderen van normale vervuiling. Zwakschuimend en neutraal met een frisse geur. Vetoplossend. Vive® Floor is sterk geconcentreerd en lost direct op in water. Speciaal geschikt voor het reinigen met schrob-/zuigmachines. Zuinig in gebruik dankzij uitstekend reinigingsresultaat bij lage dosering.
Door de milde samenstelling is Vive® Floor veilig voor de gebruiker en daardoor bij uitstek geschikt als dagelijkse vloerreiniger. Daarnaast is Vive® Floor gebruiksvriendelijk en veelzijdig toe te passen op alle waterbestendige vloeren met of zonder polymeer- of wasbeschermlagen.
Door de specifieke samenstelling reinigt Vive® Floor met een lage dosering snel en effectief en draagt daarmee bij aan een kostenefficiënte dagelijkse schoonmaak. Het prettige parfum laat de gereinigde ruimte langdurig fris ruiken. Dit product is bekroond met het Europees Ecolabel en een Cradle to Cradle Gold certificaat. pH-waarde puur: 6,0 - 6,5.


Vive® producten zijn ecologisch verantwoorde reinigingsmiddelen voor dagelijks gebruik. Aan deze productlijn is na uitgebreid testen het Europees Ecolabel en Cradle to Cradle Gold certificaat toegekend, dat garant staat voor milieuverantwoorde producten. Met de producten van Vive® kies je iedere dag voor een maximaal schoonmaakresultaat met een minimale belasting van het milieu.

Productspecificaties
Product
Merk
Alpheios
Besteleenheid
Doos à 10 stuks
Algemeen
pH-waarde
6.5
Kleur
Transparant
Geur
Geparfumeerd
Certificering
Cradle to Cradle Gold
Ecolabel
Afmetingen en gewicht
Inhoud
1,0 l
Gebruik en toepassing
Dosering
20-40 ml per 10 liter water
Ready-to-use
Nee
Geleverd met spraykop
Nee

Toebehoren

Ook interessant voor u

Recent bezochte artikelen

Bekijk alles