Vive Interior Green 10 x 1 l ABIPAC

114190
Beschrijving
Ecologisch hoog geconcentreerde twee-in-één dagelijkse allesreiniger voor het dagelijks verwijderen van normale vervuiling, die mild en snel reinigt. Zuinig in gebruik dankzij uitstekend reinigingsresultaat bij lage dosering. Zacht voor de handen.
Door de milde samenstelling is Vive® Interior Green veilig voor de gebruiker en daardoor bij uitstek geschikt als dagelijkse interieurreiniger. Daarnaast is dit product gebruiksvriendelijk en eenvoudig toe te passen op alle afwasbare oppervlakken en voorwerpen.
Door de specifieke samenstelling reinigt Vive® Interior Green met een lage dosering snel en effectief en draagt daarmee bij aan een kostenefficiënte dagelijkse schoonmaak. Het prettige parfum laat het gereinigde interieur langdurig fris ruiken. Door de toevoeging van alcohol in Vive® Interior Green droogt deze snel en streeploos op en geeft een stralend schoon en glanzend oppervlak. Naspoelen of nadrogen niet nodig.
Dit product is bekroond met het Europees Ecolabel en een Cradle to Cradle Gold certificaat. pH-waarde puur: 6,0 - 6,5.


Vive® producten zijn ecologisch verantwoorde reinigingsmiddelen voor dagelijks gebruik. Aan deze productlijn is na uitgebreid testen het Europees Ecolabel en Cradle to Cradle Gold certificaat toegekend, dat garant staat voor milieuverantwoorde producten. Met de producten van Vive® kiest u iedere dag voor een maximaal schoonmaakresultaat met een minimale belasting van het milieu.
Documenten
Productspecificaties
Product
Merk
Alpheios
Besteleenheid
Doos à 10 stuks
Algemeen
pH-waarde
6.5
Kleur
Groen
Geur
Geparfumeerd
Certificering
Cradle to Cradle Gold
Ecolabel
Afmetingen en gewicht
Inhoud
1,0 l
Gebruik en toepassing
Dosering
10 ml per 10 liter water
Ready-to-use
Nee

Toebehoren

Ook interessant voor u

Recent bezochte artikelen

Bekijk alles