Werkzaamheden website: Op woensdag 12 augustus zal onze website tot uiterlijk 11:00 uur niet (goed) bereikbaar zijn wegens onderhoud. Onze excuses voor het ongemak.

Corona & vertraagde leveringen: Door een uitzonderlijke verhoging in het aantal bestellingen vanwege het coronavirus, lopen onze leveringen momenteel vertragingen op tot 4 werkdagen. Wij streven ernaar om de vertraging voor u te beperken en alsnog zo snel mogelijk te leveren.

Incomplete leveringen DHL: 
steeds vaker krijgen we de melding dat DHL niet alle pakketten in één keer levert. In de meeste gevallen wordt de rest van de bestelling de volgende werkdag geleverd. Is het de volgende werkdag niet geleverd? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

Revalin 2000 4 x 2½ l

114265
59,67
Beschrijving
Stroef en uitwrijfbaar gecombineerd middel met zijdeglans, op basis van polymeer. Revalin 2000 heeft een hoog reinigend en beschermfilm-vormend vermogen, waardoor minder onderhoud noodzakelijk is en de basisreiniging kan worden uitgesteld.
Toepasbaar voor het dagelijks en periodiek reinigen en onderhouden van vloeren met of zonder beschermlaag. Revalin 2000 kan onbehandelde vloeren middels sprayen voorzien van een beschermlaag. Uitermate geschikt voor locaties waar de traditionele polymeermethode door continu gebruik van de vloer onmogelijk is (bijv. in ziekenhuizen). pH-waarde puur: 7,0 - 8,0.
Documenten
Productspecificaties
Product
Merk
Alpheios
Besteleenheid
Doos à 4 stuks
Algemeen
pH-waarde
9
Kleur
Geel
Geur
Citroen
Afmetingen en gewicht
Inhoud
2,5 l
Gebruik en toepassing
Dosering
25-50 ml per 10 liter water
Ready-to-use
Nee
Geleverd met spraykop
Nee

Toebehoren

Ook interessant voor u

Recent bezochte artikelen

Bekijk alles