Catalogus Alpheios 2017
Veiligheidsinformatiebladen
Online bestellen
Microvezel

Microvezel

Schoonmaken met microvezel
Schoonmaken met microvezelmaterialen zorgt voor een betere schoonmaakkwaliteit. Met minder fysieke inspanning én een kostenbesparing door betere efficiency. 

Werkdoeken en moppen gemaakt van microvezel vormen de basis van het Alpheios microvezel assortiment. Door de microvezel zelf blijft het vuil aan de doek of mop ‘plakken’. Microvezeldoeken en -moppen reinigen doeltreffend waardoor ergonomisch schoongemaakt kan worden en minder methodefouten gemaakt worden.

Binnen het Alpheios Microvezelsysteem wordt gebruik gemaakt van een modulaire materiaalwagen die volledig naar wens en behoefte kan worden ingericht. Bijvoorbeeld met een ergonomische handwringer die zorgt voor de juiste vochtigheidsgraad van de doeken. Deze werkdoeken zijn van topkwaliteit, dat zorgt voor uitstekende reiniging, absorptie én lange levensduur. Maar ook de budgetbewuste organisatie vindt bij ons een passende doek.

Microvezel i-tool®: alle kosten inzichtelijk
De Microvezel i-tool is een softwareapplicatie die een kosten/baten analyse maakt. Middels deze analyse wordt inzichtelijk wat het overstappen op de microvezelmethode voor uw organisatie betekent. Met als resultaat een rapport dat een brede kijk geeft op de korte en lange termijn effecten; de gevolgen voor taak- en werkverdelingen, de benodigde investeringen en de verwachte besparingen.

Meer weten over de microvezelmethode of de microvezel i-tool®? Bekijk dan hier de brochure of neem contact op met Alpheios.