Werken bij Alpheios

Hoe is het om onderdeel te zijn van ons team?

Onze medewerkers zijn Alpheios. Dat is essentieel voor onze manier van werken, want wij willen mensen altijd het beste uit zichzelf laten halen. Daarom geven wij schoonmaakprofessionals ook de waardering die ze verdienen. Wij zorgen ervoor dat ze hun werk efficiënt en met plezier kunnen doen. En wij staan dagelijks tussen ze in. Op alle niveaus. Van schoonmaker tot directeur. Van voorwerker tot objectleider. Hierdoor spreken wij niet alleen dezelfde taal, maar weten wij ook wat hen bezighoudt. Zo dragen wij in alles wat wij doen bij aan een vitale en gezonde samenleving.

Alpheios. Blink uit!

Wij zijn pas gelukkig als schoonmakers, facilitair managers en organisaties de hand van Alpheios in hun rug voelen. Als wij hen het podium laten pakken door ze te prikkelen efficiënter en hygiënischer te werken. Door ze uit te dagen te verbeteren en nieuwe wegen in te slaan. Wij willen schoonmaak en hygiëne de plek geven die het verdient. Wij stuwen mensen en organisaties vooruit. Dat is onze kracht.

Herken jij jezelf in bovenstaand verhaal, heb jij de “Blink uit”-mentaliteit? Lijkt het jou mooi om bij te dragen aan vitale en gezonde organisaties? En wil jij werken in een enthousiast, gezellig en bovenal hardwerkend team? Kijk dan of een van onderstaande vacatures bij jou past en reageer!

Actuele vacatures:

Vacature Marketing Adviseur
Vacature Accountmanager Noord
Vacature Event Manager
Vacature Category Specialist
Vacature Senior Inkoper


Zie je geen passende vacature voor jouw skills, maar heb je wel interesse in een baan bij Alpheios? Stuur je (open) sollicitatie naar HR@alpheios.nl.