Werken bij Alpheios

Hoe is het om onderdeel te zijn van ons team?

Onze medewerkers zijn Alpheios. Dat is essentieel voor onze manier van werken, want wij willen mensen altijd het beste uit zichzelf laten halen. Daarom geven wij schoonmaakprofessionals ook de waardering die ze verdienen. Wij zorgen ervoor dat ze hun werk efficiënt en met plezier kunnen doen. En wij staan dagelijks tussen ze in. Op alle niveaus. Van schoonmaker tot directeur. Van voorwerker tot objectleider. Hierdoor spreken wij niet alleen dezelfde taal, maar weten wij ook wat hen bezighoudt. Zo dragen wij in alles wat wij doen bij aan een vitale en gezonde samenleving.

Bekijk openstaande vacatures
 
 
afbeelding

Kom werken bij een Great Place to Work!

Onze passie is trotse en vitale klanten en we vinden dat we dat alleen kunnen bereiken wanneer onze medewerkers ook trots en vitaal zijn. Daarom investeren we in onze medewerkers op talloze manieren en willen we graag weten hoe zij zich écht voelen. Dan pas kun je samen verder werken aan vertrouwen en vitaliteit. We hebben in juni 2022 meegedaan aan het Great Place to Work medewerkerstevredenheids-onderzoek en we mogen ons nu officieel een ‘great place to work’ noemen! Kortom, vertrouwen, trots en plezier van medewerkers zijn belangrijke bouwstenen van onze organisatiecultuur. Lees meer.

 
 

Alpheios. Blink uit!

Wij zijn pas gelukkig als schoonmakers, facilitair managers en organisaties de hand van Alpheios in hun rug voelen. Als wij hen het podium laten pakken door ze te prikkelen efficiënter en hygiënischer te werken. Door ze uit te dagen te verbeteren en nieuwe wegen in te slaan. Wij willen schoonmaak en hygiëne de plek geven die het verdient. Wij stuwen mensen en organisaties vooruit. Dat is onze kracht.

Herken jij jezelf in bovenstaand verhaal, heb jij de “Blink uit”-mentaliteit? Lijkt het jou mooi om bij te dragen aan vitale en gezonde organisaties? En wil jij werken in een enthousiast, gezellig en bovenal hardwerkend team? Kijk dan of een van onderstaande vacatures bij jou past en reageer!

 
 
 

Actuele vacatures:

Vacature Medewerker Business Support
Vacature Key Accountmanager

Zie je geen passende vacature voor jouw skills, maar heb je wel interesse in een baan bij Alpheios? Stuur je (open) sollicitatie naar HR@alpheios.nl.