Triple-T Ethades 6 x 1 l

125274
Beschrijving

Ethades is een krachtig ready-to-use desinfectiemiddel voor handdesinfectie en het desinfecteren van harde oppervlakken. Het toepassingsgebied van Ethades is zeer breed: gezondheidszorg, voedings- en diervoedersector en laboratoria. Dit is slechts een greep uit de markt die intensief gebruik maakt van dit product. Het middel kan worden ingezet ter bestrijding van:

  • Bacteriën (exclusief bacteriesporen), mycobacteriën, gisten en omkapselde virussen* voor hygiënische handdesinfectie in de gezondheidszorg, de voedings- en diervoedersector, de cosmetische industrie en in laboratoria;
  • Bacteriën (exclusief bacteriesporen), mycobacteriën en gisten voor desinfectie van harde oppervlakken in de gezondheidszorg;
  • Bacteriën (exclusief bacteriesporen), mycobacteriën en gisten voor desinfectie van harde oppervlakken die in contact kunnen komen met voedingsmiddelen en diervoeders, en de grondstoffen hiervoor echter met uitzondering van melkwinningsapparatuur op de boerderij.

*Een volledige virusclaim is gedefinieerd in EN14885. Tegen welke virussen dit middel werkzaam is, is te vinden op www.ctgb.nl onder ‘uitleg virusclaim’.

Gebruik voor handdesinfectie:
Toepassen op schone en droge handen. Breng 3 ml Ethades aan op de handen. Wrijf de handen gedurende 30 seconden zorgvuldig over elkaar. Ook de vingertoppen, duimen, gebieden tussen de vingers en de polsen moeten grondig met het middel worden ingewreven. Zorg dat de handen gedurende de volledige inwerktijd van 30 seconden nat blijven. Daarna de handen goed laten drogen.

Minimale inwerktijd: 30 seconden.

Gebruik als desinfectiemiddel voor kleine oppervlakken:
Het middel is met name bestemd voor het behandelen van kleine oppervlakken (max. 0,5 m²) zoals keuken- en computerapparatuur, materialen, meubilair, sanitair, vitrines en machines. Het middel niet toepassen op oppervlakken die niet tegen alcoholische oplossingen bestand zijn. Te desinfecteren oppervlakken vooraf grondig reinigen met een geschikt reinigingsmiddel en vervolgens afspoelen met schoon water. Overtollig water verwijderen. Het middel onverdund aanbrengen op de te desinfecteren oppervlakken. Zoveel vloeistof gebruiken (verbruik 40 - 50 ml middel per m2) dat de oppervlakken gedurende de gehele inwerktijd nat blijven.

Minimale inwerktijd: 30 seconden

Gebruik biociden veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Productspecificaties
Product
Merk
Alpheios
Besteleenheid
Doos à 6 stuks
Algemeen
pH-waarde
7
Kleur
Transparant
Geur
Alcohol
Afmetingen en gewicht
Inhoud
1,0 l
Gebruik en toepassing
Dosering
puur
Toelatingsnummer
14065N
Signaalwoord
Gevaar
Ready-to-use
Ja
Geleverd met spraykop
Ja
Inwerktijd
1,0 min.
Afdodingsspectrum
Bacteriën
Gisten
Virussen
Toepassingsgebied
PT01
PT02
PT04

Toebehoren

Recent bezochte artikelen

Bekijk alles