Wetrok Durovac 6

117347
Beschrijving
Professionele stofzuiger met standaardstof- en uitlaatfilter en 1 fleece stofzuigerzak. Inhoud 6 l. Standaardtoebehoren Ø 35mm: zuigslang, zuigbuis (2-delig-50 cm), stofzuigmondstuk op wielen 30 cm en combinatiezuigmondstuk.

De dikwandige kunststof behuizing maakt de stofzuiger robuust en duurzaam. De filter van 3.200 cm² houdt stof vast zonder de luchtdoorgang te belemmeren. De voorfilter (klasse M) beschermt de motor tegen stof en verlengt de levensduur. De luchtstroom veroorzaakt geen stofverplaatsing omdat deze naar boven wordt afgevoerd. Dankzij de "Defined Air Pressure" (DAP) -technologie die de luchtstroom en -druk regelt, heeft Wetrok een oplossing gevonden voor het conflict tussen zuigprestaties en geluidsvolume.


Vanuit onze duurzame ambities vinden wij het belangrijk om inzicht te hebben in de huidige herkomst, eigenschappen en impact van onze producten. Daarom hebben wij voor o.a. dit product het 'productpaspoort’ in het leven geroepen. Via onderstaande button bekijk je het paspoort van dit product en zie je uit welke materialen de verpakking/het product bestaat en wat de huidige impact hiervan is op het milieu. Door de productpaspoorten te ontwikkelen blijven we onszelf constant toetsen of de nieuwe richtingen die we ingaan beter zijn voor het milieu dan voorheen.


Productspecificaties
Product
Merk
Wetrok
Besteleenheid
Stuk
Algemeen
Kleur
Groen/blauw
Technisch
Beschermingsklasse
II/IP20
Snoerloos
Nee
Batterijlader ingebouwd
Nee
Aansluitingsmogelijkheden elektrische toebehoren
Nee
Kabellengte
10,0 m
Lengte zuigslang
2,5 m
Actieradius
27,0 m
Frequentie
50,0 Hz
Geluidsdrukniveau dB(A)
58,0 dB
Onderdruk
241,0 mBar
Spanning
230,0 V
Filterklasse
M
Geluidsvermogen dB(A)
70,0 dB
Vermogen
900,0 W
Luchtverplaatsing
45,7 l/s
Garantie
2 jaar
Filtering
Stofzak capaciteit
6,0 l
Afmetingen en gewicht
Breedte
32,0 cm
Lengte
40,0 cm
Hoogte
38,0 cm
Gewicht
6,1 kg
Inhoud
6,0 l
Energie
Energieklasse
B

Toebehoren

Ook interessant voor u

Recent bezochte artikelen

Bekijk alles