Triple-T Trolley Large

121997
Beschrijving

Triple-T Trolley Large is ingericht ten behoeve van een schoonmaakprogramma met stofwis- en vlakmoptaken.

In de Trolley is een afvalzakhouder ingebouwd.

De rechterdeur is voorzien van een vlakmop-bevochtingsbox waarin 7 moppen voorbevochtigd kunnen worden. De gereedschapsrail die in deze deur is bevestigd is voorzien van twee steelklemmen en een gereedschapshaak.

De linkerdeur is ingericht voor stofwistaken en is voorzien van een frame voor een stofwisraam en een Masslinn rolhouder.

Daarnaast is deze Triple-T Trolley ingericht met 4 kleine boxen, 4 grote boxen, 2 mixboxen, 1 mopdispenser, 1 wasbox en 1 wasbox in trolley uitvoering.

Het Triple-T systeem is een modulair systeem dat op maat kan worden ingericht voor iedere wens van klant of gebruiker en voor elk schoonmaakprogramma of elke taak. De gesloten en afsluitbare materiaalwagen straalt professionaliteit uit en kan desgewenst bestickerd worden met maatwerk afbeeldingen. Wij denken graag met je mee om al je wensen voor Triple-T te realiseren.

Vanuit onze duurzame ambities vinden wij het belangrijk om inzicht te hebben in de huidige herkomst, eigenschappen en impact van onze producten. Daarom hebben wij voor o.a. dit product het 'productpaspoort’ in het leven geroepen. Via onderstaande button bekijk je het paspoort van dit product en zie je uit welke materialen de verpakking/ het product bestaat en wat de huidige impact hiervan is op het milieu. Door de productpaspoorten te ontwikkelen blijven we onszelf constant toetsen of de nieuwe richtingen die we ingaan beter zijn voor het milieu dan voorheen.
Certificaten
Keurmerk logo cradle to cradle
Documenten
Productspecificaties
Product
Merk
Alpheios
Kwaliteit
Premium Assortiment
Besteleenheid
Stuk
Algemeen
Kleur
Wit
Maat
L
Certificering
Cradle to Cradle Brons
Materiaal
Polypropyleen
Afmetingen en gewicht
Breedte
61,5 cm
Diepte
61,5 cm
Lengte
137,0 cm
Hoogte
118,0 cm
Hoogte met deksel open
148,0 cm
Gewicht
26,0 kg

Toebehoren

Ook interessant voor u

Recent bezochte artikelen

Bekijk alles