Corona & vertraagde leveringen: Door een uitzonderlijke verhoging in het aantal bestellingen vanwege het coronavirus, lopen onze leveringen momenteel vertragingen op tot 4 werkdagen. Wij streven ernaar om de vertraging voor u te beperken en alsnog zo snel mogelijk te leveren.

Incomplete leveringen DHL: 
steeds vaker krijgen we de melding dat DHL niet alle pakketten in één keer levert. In de meeste gevallen wordt de rest van de bestelling de volgende werkdag geleverd. Is het de volgende werkdag niet geleverd? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

1Use Wet&Dry wipe beeldschermdoekjes

123360
0,41
Beschrijving
1Use Wet&Dry wipe beeldschermdoekjes zijn speciaal ontwikkeld voor het reinigen van beeldschermen, mobiele telefoons, tablets en dergelijke systemen. Ook geschikt voor andere afwasbare oppervlakken.


Het dubbele zakje bevat 2 verschillende doekjes:

  • Een voorbevochtigde doek met een innovatieve reinigingsvloeistof die uitgebreid getest is op diverse oppervlakken en beeldschermen. De formule bevat geen ammoniak en geen alcohol, waardoor er geen risico is op beschadiging van het apparaat. Tevens tast de vloeistof een eventuele anti-reflectie coating op een beeldscherm niet aan.
  • Een droog, pluisvrij doekje om na gebruik van het vochtige doekje het oppervlak na te wrijven voor een streeploos resultaat. Het droge doekje heeft een antistatisch effect.


Dit artikel kan ook in een grotere hoeveelheid per omdoos van 400 stuks verkocht worden.

Productspecificaties
Product
Merk
Alpheios
Besteleenheid
Stuk
Algemeen
Kleurcodering aanpasbaar
Nee
Disposable
Ja
Afmetingen en gewicht
Breedte
18,0 cm
Lengte
21,0 cm
Gebruik en toepassing
Ready-to-use
Ja

Recent bezochte artikelen

Bekijk alles