Op woensdag 20 januari wordt onderhoud aan onze website uitgevoerd.
Hierdoor kan de website tijdelijk niet bereikbaar zijn of traag werken. Onze excuses voor het ongemak.

Corona & vertraagde leveringen: Door een uitzonderlijke verhoging in het aantal bestellingen vanwege het coronavirus, lopen onze leveringen momenteel vertragingen op tot 4 werkdagen. Wij streven ernaar om de vertraging voor u te beperken en alsnog zo snel mogelijk te leveren.

Cuinette 2 x 5 l

114204
50,18
Beschrijving
Geconcentreerd, krachtig en sterk alkalisch keukenreinigingsmiddel voor de dagelijkse en periodieke reiniging van grootkeukens en installaties. Cuinette is niet geparfumeerd, zwakschuimend en bijzonder geschikt voor het verwijderen van dierlijke en plantaardige oliën, vetten, eiwitten, zetmeel en andere hardnekkige vervuiling welke met andere reinigingsmiddelen niet te verwijderen is. Cuinette is uitermate geschikt voor gebruik in grootkeukens van ziekenhuizen, verpleeghuizen, restaurants, hotels e.d.
Cuinette wordt toegepast voor het reinigen van grootkeukeninstallaties en kookgerei, alsmede wanden en vloeren. Tevens geschikt voor gebruik in de levensmiddelenindustrie. Uitsluitend toepassen op alkali- en waterbestendige oppervlakken. Warm water verhoogt de reinigende werking. pH-waarde puur: 12,0 -13,0.
Documenten
Productspecificaties
Product
Merk
Alpheios
Besteleenheid
Doos à 2 stuks
Algemeen
pH-waarde
12.5
Kleur
Geel
Geur
Karakteristiek
Afmetingen en gewicht
Inhoud
5,0 l
Gebruik en toepassing
Dosering
20-2000 ml per 10 liter water
Ready-to-use
Nee
Geleverd met spraykop
Nee

Toebehoren

Ook interessant voor u

Recent bezochte artikelen

Bekijk alles