INNOVATIE ZONDER CONCESSIES

Triple-T staat voor prettiger, veiliger en efficiënter schoonmaken. Met ambitie, advies, training, slimme middelen en een trolley als bouwstenen. Triple-T kan als totaalconcept binnen organisaties worden ingezet. Tegelijkertijd gebruikt een deel van onze klanten enkel specifieke onderdelen uit het totaalaanbod. Dat kan natuurlijk ook.

Het schoonmaakconcept Triple-T past volledig bij de steeds dynamischere rol die de professional inneemt in een facilitaire organisatie: van gastheer, housekeeper of voedingsassistent tot desinfectiespecialist. Triple-T is hét flexibele maatwerksysteem dat zich hier omheen vormt. Het concept ondersteunt daarmee volledig de missie van Alpheios: ‘Samen zorgen voor een betere performance.’

Lees meer over de bewezen bijdrage aan beter schoonmaken en bekijk de brochure.

brochure

De trolley als hart van het concept

De modulaire Triple-T trolley vormt het hart van het concept. En wordt gebruikt in ziekenhuizen, zorginstellingen, kantoren, hotels, musea, luchthavens, treinstations, scholen en fabrieken. Het configureerbare karakter zorgt er voor dat de trolley binnen de meest uiteenlopende organisaties en taken past. Niet alleen het professionele uiterlijk draagt bij aan een prettigere omgeving. De slimme inrichting en het ergonomisch ontwerp zorgen voor een hoog gebruiksgemak en minder fysieke belasting. Het schoonmaakproces kan onverstoord gecombineerd worden met bijvoorbeeld linnenvervoer, medicijndistributie of afvalscheiding.

Meer weten over de Triple-T Trolley? Klik hier voor de brochure.

Bestickering

De Triple-T trolley is een eyecatcher in iedere organisatie. Op zoek naar inspiratie? Bekijk dan het Triple-T Portfolio.

Afmetingen Trolleys

Triple-T Trolley Small

Small

Breedte / Diepte: 61,5 cm
Lengte: 63,5 cm
Hoogte: 114 cm
Hoogte met deksel open: 144 cm

Triple-T Trolley Medium

Medium

Breedte / Diepte: 61,5 cm
Lengte: 100 cm
Hoogte: 118 cm
Hoogte met deksel open: 148 cm

Triple-T Trolley Large

Large

Breedte / Diepte: 61,5 cm
Lengte: 137 cm
Hoogte: 118 cm
Hoogte met deksel open: 148 cm


Nieuw in 2020: Triple-T E-trolley

De Triple-T E-trolley is een elektrisch aangedreven schoonmaaktrolley. De elektrische motor vangt de kracht op die een schoonmaker normaal moet leveren tijdens het duwen van de trolley. Stroeve vloeren, zoals hoogpolig tapijt, vormen geen obstakel meer. Maar ook zwaar beladen trolleys en lange afstanden zijn geen probleem. Rug en schouders van uw vakmensen worden hierdoor minder belast.

Meer over de E-trolley

 

Duidelijk duurzaam

De Triple-T schoonmaakmethode is bijzonder duurzaam. De Triple-T trolley is zelfs de allereerste Cradle to Cradle trolley ter wereld. Dat is uniek! Triple-T draagt daarom met trots onderstaande labels. Hier vindt u het C2C Bronze certificaat.

C2C KIWAEcolabel

Heeft u een specifieke vraag? Of wilt u meer weten over de oplossingen afgestemd op uw situatie?
Neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder.