Girbau wasdroger ED260

125584
Beschrijving
De Girbau Eco Dryer ED260 wasdroger is ontworpen om de professionele gebruiker een optimaal droogresultaat te leveren én om energie te besparen. Door middel van het zogenaamde transflow systeem dringt warme lucht makkelijker door het linnengoed en daardoor wordt de temperatuur optimaal benut. Daarnaast gaat het linnengoed langer mee, doordat het Care-trommelsysteem ervoor zorgt dat het niet in aanraking komt met scherpe randen. Het zelfreinigende filter en de ventilator maken onder andere dat deze Girbau wasdroger eenvoudig te onderhouden is.

  • Directe toegangsfuncties: Tijdens het proces kunnen de Eco-, Soft- en half load handmatig worden geactiveerd.
  • Snelheidsregeling: De mogelijkheid om de rotatiesnelheid van de trommel in elke fase van het droogprogramma te programmeren.
  • GDrive: Communicatiesysteem tussen de omvormer, motor en microprocessor zorgt voor een langere levensduur van de droger.
  • Heat Capture Technology: deursysteem met dubbele beglazing optimaliseert het energieverbruik (lagere milieu impact).

De Girbau Eco Dryer machines zijn dé duurzame oplossing voor elke uitdaging op gebied van professioneel wasdrogen. Deze wasdrogers zorgen niet alleen voor een lager energie verbruik en langere levensduur van het linnen, maar het ergonomische design en makkelijke programmering maken deze machines de ideale partner op wasdroog gebied.
Productspecificaties
Product
Besteleenheid
Stuk
Algemeen
Kleur
Grijs
Materiaal trommel
RVS
Technisch
Programma
10 vooraf ingestelde programma's
Afmetingen en gewicht
Breedte
79,8 cm
Hoogte
152,2 cm
Trommelvolume
260,0 l
Trommelcapaciteit
13,0 kg

Recent bezochte artikelen

Bekijk alles