Corona & vertraagde leveringen: Door een uitzonderlijke verhoging in het aantal bestellingen vanwege het coronavirus, lopen onze leveringen momenteel vertragingen op tot 4 werkdagen. Wij streven ernaar om de vertraging voor u te beperken en alsnog zo snel mogelijk te leveren.

Incomplete leveringen DHL: 
steeds vaker krijgen we de melding dat DHL niet alle pakketten in één keer levert. In de meeste gevallen wordt de rest van de bestelling de volgende werkdag geleverd. Is het de volgende werkdag niet geleverd? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

Wet-Car 37

100267
967,85
Beschrijving

Zeer robuust 2-emmers vlakmopsysteem. Dit dubbele vlakmopsysteem met een inhoud van 37 l is compleet uitgerust met: een RVS onderstel met wielen en duwbeugel, emmer 22 l groen met handvat, emmer 15 l blauw met handvat, draadkorf voor 2 emmers 8 l, emmer 8 l groen, emmer 8 l blauw, RVS vlakmop-pers, Drewell 450 (RVS vlakmopraam van 45 cm) met een aluminium steel van 1.40 m en de Vlakmop 450. Een compleet systeem om direct van start te kunnen gaan.


Let op: alle onderdelen worden standaard los geleverd. Wilt u deze set gemonteerd geleverd krijgen, dan verzoeken wij u eerst contact op te nemen met onze klantenservice.


U kunt dit product ook leasen tegen een vast bedrag per maand.

Klik hier voor de mogelijkheden.

Documenten
Productspecificaties
Product
Besteleenheid
Set
Algemeen
Kleur
Groen/blauw

Toebehoren

Ook interessant voor u

Recent bezochte artikelen

Bekijk alles