Vive Floor Green 10 x 1 l ABIPAC

123420
Beschrijving
Ecologisch verantwoorde, neutrale vloerreiniger voor het dagelijks verwijderen van normale vervuiling. Neutraal met een frisse geur. Vetoplossend. Vive® Floor Green is sterk geconcentreerd en lost direct op in water. Zuinig in gebruik dankzij uitstekend reinigingsresultaat bij lage dosering.
Door de milde samenstelling is Vive® Floor Green veilig voor de gebruiker en daardoor bij uitstek geschikt als dagelijkse vloerreiniger. Daarnaast is Vive® Floor Green gebruiksvriendelijk en veelzijdig toe te passen op alle waterbestendige vloeren met of zonder polymeer- of wasbeschermlagen. Vive Floor is geschikt voor het reinigen met schrob-/zuigmachines.
Door de specifieke samenstelling reinigt Vive® Floor Green met een lage dosering snel en effectief en draagt daarmee bij aan een kostenefficiënte dagelijkse schoonmaak. Het prettige parfum laat de gereinigde ruimte langdurig fris ruiken. pH-waarde puur: 6,0 - 6,5.

Vive® producten zijn ecologisch verantwoorde reinigingsmiddelen voor dagelijks gebruik. Aan deze productlijn is na uitgebreid testen het Europees Ecolabel en Cradle to Cradle Gold certificaat toegekend, dat garant staat voor milieuverantwoorde producten. Met de producten van Vive® kies je iedere dag voor een maximaal schoonmaakresultaat met een minimale belasting van het milieu.
Voor een lijst met producten met een Gold certificaat ga naar Certificaten en keurmerken.

Vanuit onze duurzame ambities vinden wij het belangrijk om inzicht te hebben in de huidige herkomst, eigenschappen en impact van onze producten. Daarom hebben wij voor o.a. dit product het 'productpaspoort’ in het leven geroepen. Via onderstaande button bekijk je het paspoort van dit product en zie je uit welke materialen de verpakking/ het product bestaat en wat de huidige impact hiervan is op het milieu. Door de productpaspoorten te ontwikkelen blijven we onszelf constant toetsen of de nieuwe richtingen die we ingaan beter zijn voor het milieu dan voorheen.
Certificaten
Keurmerk logo cradle to cradle Keurmerk logo EU-ecolabel
Productspecificaties
Product
Merk
Alpheios
Besteleenheid
Doos à 10 stuks
Algemeen
pH-waarde
6.5
Kleur
Groen
Geur
Geparfumeerd
Certificering
Cradle to Cradle Gold
Ecolabel
Afmetingen en gewicht
Inhoud
1,0 l
Gebruik en toepassing
Dosering
20-40 ml op 10 liter water. Bij gebruik in een schrob-/zuigmachine: 20 ml op 10 liter water, verhoog indien noodzakelijk.
Signaalwoord
Waarschuwing
Ready-to-use
Nee
Geleverd met spraykop
Nee

Toebehoren

Recent bezochte artikelen

Bekijk alles