Vive Spray 2 x 5 l

124179
Beschrijving
Ecologische interieurreiniger, geschikt voor het verwijderen van vingertasten en vlekken van balpen en viltstiften van alle afwasbare oppervlakken, meubilair, glas, spiegels en voor het verwijderen van vlekken uit tapijt en meubelstoffen. Door de toegevoegde alcohol en het gedemineraliseerd water droogt Vive® Spray snel en streeploos op en geeft een stralend schoon en glanzend oppervlak zonder naspoelen of nadrogen. Vive® Spray is veilig voor de gebruiker en daardoor bij uitstek geschikt als dagelijkse interieurreiniger. Gebruiksvriendelijk en veelzijdig toe te passen. Door de specifieke samenstelling reinigt Vive® Spray snel en effectief en draagt daarmee bij aan een kostenefficiënte dagelijkse schoonmaak. pH-waarde puur: 10,0 - 11,0.

Vive® producten zijn ecologisch verantwoorde reinigingsmiddelen voor dagelijks gebruik. Aan deze productlijn is na uitgebreid testen het Europees Ecolabel en Cradle to Cradle Gold certificaat toegekend, dat garant staat voor milieuverantwoorde producten. Met de producten van Vive® kies je iedere dag voor een maximaal schoonmaakresultaat met een minimale belasting van het milieu.
Voor een lijst met producten met een Gold certificaat ga naar Certificaten en keurmerken.

Vanuit onze duurzame ambities vinden wij het belangrijk om inzicht te hebben in de huidige herkomst, eigenschappen en impact van onze producten. Daarom hebben wij voor o.a. dit product het 'productpaspoort’ in het leven geroepen. Via onderstaande button bekijk je het paspoort van dit product en zie je uit welke materialen de verpakking/ het product bestaat en wat de huidige impact hiervan is op het milieu. Door de productpaspoorten te ontwikkelen blijven we onszelf constant toetsen of de nieuwe richtingen die we ingaan beter zijn voor het milieu dan voorheen.
Certificaten
Keurmerk logo cradle to cradle Keurmerk logo EU-ecolabel
Productspecificaties
Product
Merk
Alpheios
Besteleenheid
Doos à 2 stuks
Algemeen
pH-waarde
10,5
Kleur
Kleurloos
Geur
Oplosmiddel
Certificering
Cradle to Cradle Gold
Ecolabel
Afmetingen en gewicht
Inhoud
5,0 l
Gebruik en toepassing
Dosering
Puur
Ready-to-use
Ja
Geleverd met spraykop
Nee

Recent bezochte artikelen

Bekijk alles