Corona & vertraagde leveringen: Door een uitzonderlijke verhoging in het aantal bestellingen vanwege het coronavirus, lopen onze leveringen momenteel vertragingen op tot 4 werkdagen. Wij streven ernaar om de vertraging voor u te beperken en alsnog zo snel mogelijk te leveren.

Incomplete leveringen DHL: 
steeds vaker krijgen we de melding dat DHL niet alle pakketten in één keer levert. In de meeste gevallen wordt de rest van de bestelling de volgende werkdag geleverd. Is het de volgende werkdag niet geleverd? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

Sani-Fresh 10 x 1 l ABIPAC

114180
56,59
Beschrijving
Dagelijks reinigingsmiddel voor de gehele sanitaire ruimte met een sterk reinigend vermogen en kalkwerende werking. Sani-Fresh heeft een aangename, langdurige, frisse geur. Verwijdert effectief en snel organische vervuiling. Door de mildzure samenstelling vermindert Sani-Fresh de vorming van kalk- en kalkzeepaanslag, waardoor de frequentie van ontkalken kan afnemen.
Toepasbaar voor de dagelijkse reiniging van het gehele sanitair, wastafels, kranen, deuren, douches en baden, alsmede tegelwanden en vloeren. Sani-Fresh droogt streeploos en glanzend op, zonder naspoelen of nadrogen. pH-waarde puur: 3,0 - 4,0.
Documenten
Productspecificaties
Product
Merk
Alpheios
Besteleenheid
Doos à 10 stuks
Algemeen
pH-waarde
3.5
Kleur
Blauw
Geur
Geparfumeerd
Afmetingen en gewicht
Inhoud
1,0 l
Gebruik en toepassing
Dosering
20-50 ml per 10 liter water
Ready-to-use
Nee
Geleverd met spraykop
Nee

Toebehoren

Ook interessant voor u

Recent bezochte artikelen

Bekijk alles