Alphawash 20 l

112653
Beschrijving
Vloeibaar wasmiddel speciaal voor het wassen van alle microvezelmaterialen. Alphawash geeft een optimaal wasresultaat zonder aantasting van de vezels. De specifieke werking van de microvezels blijft langdurig behouden. Ook is Alphawash geschikt voor het wassen van overig wasgoed en kan bij hard en zacht water gebruikt worden. De oppervlakte-actieve stoffen zorgen voor het effectief verwijderen van vuildeeltjes, terwijl de enzymen zorgen voor het verwijderen van eiwithoudende vervuiling, zoals bloed- en voedselvlekken. Door de waterontharders heeft de waterhardheid geen invloed op het wasresultaat. Antivergrauwingsmiddelen zorgen ervoor dat de kleuren behouden blijven.
Alphawash is uitermate geschikt voor het wassen van microvezelmaterialen en kan ook gebruikt worden voor overig wasgoed dat met een hoofdwasmiddel gewassen wordt (gekleurd katoen en blends van polyester/katoen). Geschikt voor wasgoed van gezondheidsinstellingen, horeca, scholen, kantoren, winkels e.d. pH-waarde puur: 8,5 - 9,0. Can à 20 l.

Dit product is bekroond met een Cradle to Cradle Gold certificaat. Voor een lijst met producten met een Gold certificaat ga naar Certificaten en keurmerken.

Certificaten
Keurmerk logo cradle to cradle
Productspecificaties
Product
Merk
Alpheios
Besteleenheid
Can
Algemeen
pH-waarde
8.5
Kleur
Groen
Geur
Geparfumeerd
Certificering
Cradle to Cradle Gold
Afmetingen en gewicht
Inhoud
20,0 l
Gebruik en toepassing
Dosering
5-30 ml per kg wasgoed
Signaalwoord
Waarschuwing
Ready-to-use
Nee
Geleverd met spraykop
Nee

Toebehoren

Recent bezochte artikelen

Bekijk alles