Vive Interior Blue Extra 2 x 5 l

123425
Beschrijving
Ecologisch verantwoorde interieurreiniger voor het dagelijks verwijderen van vervuiling waar extra reinigingskracht voor nodig is. Hoog geconcentreerd, krachtig en snel. Geeft een langdurige geur. Geschikt voor het verwijderen van hardnekkige vervuiling in het interieur. Vive® Interior Blue Extra lost direct op in water en is mild voor de handen. Zuinig in gebruik dankzij uitstekend reinigingsresultaat bij lage dosering.
Vive® Interior Blue Extra is veilig voor de gebruiker en daardoor bij uitstek geschikt als dagelijkse interieurreiniger. Dit product is extra krachtig en daardoor geschikt om zwaardere vervuiling te verwijderen. Daarnaast is Vive® Interior Blue Extra gebruiksvriendelijk en veelzijdig toe te passen op alle afwasbare oppervlakken en voorwerpen.
Door de specifieke samenstelling reinigt Vive® Interior Blue Extra met een lage dosering snel en effectief en draagt daarmee bij aan een kostenefficiënte dagelijkse schoonmaak. Het prettige parfum laat het gereinigde interieur langdurig fris ruiken. Door de toevoeging van alchohol in Vive® Interior Blue Extra droogt deze extra snel en streeploos op. Naspoelen of nadrogen niet nodig. pH-waarde puur: 6,0 - 6,5.

Vive® producten zijn ecologisch verantwoorde reinigingsmiddelen voor dagelijks gebruik. Aan deze productlijn is na uitgebreid testen het Europees Ecolabel en Cradle to Cradle Gold certificaat toegekend, dat garant staat voor milieuverantwoorde producten. Met de producten van Vive® kies je iedere dag voor een maximaal schoonmaakresultaat met een minimale belasting van het milieu.
Voor een lijst met producten met een Gold certificaat ga naar Certificaten en keurmerken.

Vanuit onze duurzame ambities vinden wij het belangrijk om inzicht te hebben in de huidige herkomst, eigenschappen en impact van onze producten. Daarom hebben wij voor o.a. dit product het 'productpaspoort’ in het leven geroepen. Via onderstaande button bekijk je het paspoort van dit product en zie je uit welke materialen de verpakking/ het product bestaat en wat de huidige impact hiervan is op het milieu. Door de productpaspoorten te ontwikkelen blijven we onszelf constant toetsen of de nieuwe richtingen die we ingaan beter zijn voor het milieu dan voorheen.
Certificaten
Keurmerk logo cradle to cradle Keurmerk logo EU-ecolabel
Productspecificaties
Product
Merk
Alpheios
Besteleenheid
Doos à 2 stuks
Algemeen
pH-waarde
6.5
Kleur
Blauw
Geur
Geparfumeerd
Certificering
Cradle to Cradle Gold
Ecolabel
Afmetingen en gewicht
Inhoud
5,0 l
Gebruik en toepassing
Dosering
20 ml per 10 liter water
Signaalwoord
Waarschuwing
Ready-to-use
Nee
Geleverd met spraykop
Nee

Toebehoren

Ook interessant voor u

Recent bezochte artikelen

Bekijk alles