Vive Descaler 15 x 750 ml

117036
Beschrijving
Ecologische ontkalker. Zelfhechtend snelwerkend zuur reinigingsmiddel voor het verwijderen van kalk- en kalkzeepaanslag. Vive® Descaler is licht geparfumeerd en laagschuimend. Vive® Descaler is uitermate geschikt voor verticale vlakken, bijv. toiletpotten en urinoirs, maar ook voor tegelwanden in sanitaire units, zwembaden en douches. Vive® Descaler hecht aan verticale vlakken en kan daardoor langer inwerken. Vive® Descaler is ook geschikt voor het verwijderen van cementsluier. Alleen toepassen op zuurbestendige materialen en niet gebruiken op kalkhoudende steensoorten zoals marmer en travertin. pH-waarde puur: < 1,0.

Vive® producten zijn ecologisch verantwoorde reinigingsmiddelen voor dagelijks gebruik. Aan deze productlijn is na uitgebreid testen het Europees Ecolabel en Cradle to Cradle Gold certificaat toegekend, dat garant staat voor milieuverantwoorde producten. Met de producten van Vive® kies je iedere dag voor een maximaal schoonmaakresultaat met een minimale belasting van het milieu.
Voor een lijst met producten met een Gold certificaat ga naar Certificaten en keurmerken.

Vanuit onze duurzame ambities vinden wij het belangrijk om inzicht te hebben in de huidige herkomst, eigenschappen en impact van onze producten. Daarom hebben wij voor o.a. dit product het 'productpaspoort’ in het leven geroepen. Via onderstaande button bekijk je het paspoort van dit product en zie je uit welke materialen de verpakking/ het product bestaat en wat de huidige impact hiervan is op het milieu. Door de productpaspoorten te ontwikkelen blijven we onszelf constant toetsen of de nieuwe richtingen die we ingaan beter zijn voor het milieu dan voorheen.
Certificaten
Keurmerk logo cradle to cradle Keurmerk logo EU-ecolabel
Productspecificaties
Product
Merk
Alpheios
Besteleenheid
Doos à 15 stuks
Algemeen
pH-waarde
0.45
Kleur
Rood
Geur
Geparfumeerd
Certificering
Cradle to Cradle Gold
Ecolabel
Afmetingen en gewicht
Inhoud
0,75 l
Gebruik en toepassing
Dosering
puur
Signaalwoord
Gevaar
Ready-to-use
Ja
Geleverd met spraykop
Nee

Ook interessant voor u

Recent bezochte artikelen

Bekijk alles