Thema's

Wij bieden totaaloplossingen en adviezen voor de meest uiteenlopende uitdagingen in de schoonmaak

In uw schoonmaakproces loopt u dagelijks tegen veel en vooral heel diverse uitdagingen aan. Zo bent u bijvoorbeeld de ene dag op zoek naar de juiste manier om vloeronderhoud in uw organisatie aan te pakken, de andere dag is infectiepreventie aan de orde of zoekt u naar een reinigingsmethode waarmee uw medewerkers zo efficiënt en duurzaam mogelijk kunnen schoonmaken. En dat alles ook nog met het oog op de beste schoonmaakbeleving voor uw klanten of patiënten. Alpheios denkt graag met u mee om voor elke uitdaging en elke situatie de juiste oplossing te vinden.

Al meer dan 60 jaar komen we rechtstreeks bij klanten, waardoor wij net als u bekend zijn met de problematiek en de thema’s die leven in de sector. Daarom vindt u bij Alpheios oplossingen die niet alleen draaien om hygiëne en efficiency, maar ook om de beleving van uw klanten en medewerkers. Totaaloplossingen die een direct en duurzaam effect hebben op uw mensen en uw organisatie.

 
 
afbeelding

Het Triple-T concept

Triple-T kan als duurzaam totaalconcept worden ingezet voor prettiger, veiliger en efficiënter schoonmaken. Het is ook mogelijk om enkel specifieke onderdelen uit het concept te gebruiken, zoals de afsluitbare schoonmaaktrolley.

Lees meer over Triple-T

Infectiepreventie

Geen enkele zorginstelling of organisatie zit te wachten op een geïnfecteerde patiënt of zelfs een complete uitbraak. Alpheios helpt u bij het bestrijden van uitbraken, het inperken van besmettingen en het opstellen van een gedegen infectiepreventiebeleid,. Zo bent u altijd in control.

Lees meer over infectiepreventie

Eerste Hulp Bij Inperking (EHBI)

Help! Er is een patiënt besmet met Noro of een ander virus. Met onze EHBI-kit heeft u altijd direct de juiste spullen bij de hand om een complete uitbraak te voorkomen.

Lees meer over de EHBI-kit

Handhygiëne

Uw handen goed wassen én drogen is voor u zelf en anderen van levensbelang! De meeste infecties worden namelijk via de handen overgedragen. Alpheios biedt tips en oplossingen voor een goede handhygiëne, zoals een handenwaskaart die u kunt ophangen.

Lees meer over handhygiëne

Trainingen & Opleidingen

Nieuwe medewerkers, nieuwe omstandigheden, veranderende regelgeving of een wens tot performanceverbetering? Alpheios biedt diverse trainingen, opleidingen en ontwikkeltrajecten voor de schoonmaakbranche.

Lees meer over trainingen & opleidingen

Vindt u hier niet de oplossing die u zoekt?

Elke situatie is uniek, waardoor maatwerk vaak nodig is. Onze adviesspecialisten analyseren graag uw situatie, om u vervolgens niet alleen te helpen met een advies, maar ook met de implementatie door mensen, middelen, methodes en machines op elkaar af te stemmen

Neem contact op