Catalogus Alpheios 2017
Veiligheidsinformatiebladen
Online bestellen

Infectiepreventiemonitor

Infectiepreventiemonitor

Voor ziekenhuizen / verpleeg- & verzorgingshuizen

Veel eindverantwoordelijken zoeken naar manieren om proactief inzicht te krijgen in de beheersing van hygiëne in hun instelling. Om meetbaar te maken hoe de situatie is. Dit biedt de mogelijkheid voor de onderbouwing van het budget en het realiseren van verbeterplannen. 

De Infectiepreventiemonitor geeft onafhankelijk inzicht in en advies over de meest bepalende factoren voor hygiënisch en veilig werken en leven in uw zorginstelling. De Infectiepreventiemonitor is samengesteld door zeer ervaren deskundigen infectiepreventie uit de zorg en gebaseerd op de WIP-richtlijnen en de onderzoekscriteria zoals deze door IGZ, RIVM en Consumentenbond worden gebruikt. Met de Infectiepreventiemonitor wordt u niet langer verrast: u krijgt concreet verbeteradvies in handen. 

Alpheios biedt twee verschillende Infectiepreventiemonitors aan. Klik op de variant waar uw interesse naar uitgaat voor meer informatie.

U kunt uiteraard ook contact opnemen met uw Alpheios contactpersoon voor meer informatie of een e-mail sturen naar Alpheios.