Veiligheidsinformatiebladen
Online bestellen
Catalogus Alpheios 2017
Machines

Scuba 900

Scuba 900

Scuba
De Wetrok Scuba 900 is de opvolger van de Scuba rugzakstofzuiger. Met deze Scuba 900 zet Wetrok een rugzakstofzuiger neer die voldoet aan de EU Ecodesign-verordening van september 2017 en de wensen en eisen van de markt van vandaag.  

Kenmerken
Met het wandopbergsysteem kunt u de Scuba 900 veilig, eenvoudig en ruimtebesparend opbergen. Maar ook het oppakken van de rugzakstofzuiger kan hierdoor ergonomisch, zonder ongemakkelijke bewegingen of houdingen. De bouwvorm en de 15 meter lange aansluitkabel zorgen voor optimale bewegingsvrijheid in drukbezette en moeilijk bereikbare plaatsen. De perfect uitgemeten zuigkracht zorgt voor een zeer schoon resultaat en door zijn afwerking en bouw zorgt de Scuba 900 voor het hoogste draagcomfort in zijn klasse. Dit complete plaatje zorgt ervoor dat de Scuba 900 uitermate geschikt is voor het reinigen van onder andere trappenhuizen, liften, kantoren, bioscoopzalen, bussen, treinen en vliegtuigen.

Topkwaliteit, optimale ergonomie en veiligheid 
De Scuba 900 is zorgvuldig getest en voldoet door de EU Ecodesign-verordening van september 2017 aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Ook deze Wetrok stofzuiger staat garant voor een lange levensduur en lage onderhoudskosten.

Compleet
De Scuba 900 wordt geleverd met een stofzuigerzak en met de volgende standaardtoebehoren: zuigslang, zuigbuis nr. 84 (2 st.) en een stofzuigmondstuk (36 cm) op wielen. Daarnaast kunt u voor de Scuba 900 een uitgebreid assortiment toebehoren bestellen.

Klik hier voor het productinformatieblad
Klik hier voor de gebruiksaanwijzing