Veiligheidsinformatiebladen
Online bestellen
Catalogus Alpheios 2017
Machines

Scuba

Scuba

Scuba
De Wetrok Scuba is dé opvolger van de Portavac rugzakstofzuiger. Met deze Scuba zet Wetrok een rugzakstofzuiger neer die voldoet aan de wensen en eisen van de markt van vandaag.  

Kenmerken
Met het wandopbergsysteem kunt u de Scuba veilig, eenvoudig en ruimtebesparend opbergen. Maar ook het oppakken van de rugzakstofzuiger kan hierdoor ergonomisch, zonder ongemakkelijke bewegingen of houdingen. De bouwvorm en de 15 meter lange aansluitkabel zorgen voor optimale bewegingsvrijheid in drukbezette en moeilijk bereikbare plaatsen. De perfect uitgemeten zuigkracht zorgt voor een zeer schoon resultaat en door zijn afwerking en bouw zorgt de Scuba voor het hoogste draagcomfort in zijn klasse. Dit complete plaatje zorgt ervoor dat de Scuba uitermate geschikt is voor het reinigen van onder andere trappenhuizen, liften, kantoren, bioscoopzalen, bussen, treinen en vliegtuigen.

Topkwaliteit, optimale ergonomie en veiligheid
De Scuba is zorgvuldig getest en voldoet aan de hoogste eisen, volgens de EG- en EMC-richtlijnen, op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Ook deze Wetrok stofzuiger staat garant voor een lange levensduur en lage onderhoudskosten.

Compleet
De Scuba wordt geleverd met een stofzuigerzak en met de volgende standaardtoebehoren: zuigslang, zuigbuis nr. 84 (2 st.) en een stofzuigmondstuk (36 cm) op wielen. Daarnaast kunt u voor de Scuba een uitgebreid assortiment toebehoren bestellen.

Klik hier voor het productinformatieblad
Klik hier voor de gebruiksaanwijzing